Аксесоарите, които ще улеснят грижите за вашето куче

бутилка за вода

Грижата за домашните любимци е сериозен ангажимент. Независимо от това дали отглеждате рибки или пък куче то със сигурност се налага да полагате ежедневни грижи за вашите приятели. Разбираемо е стопаните на кучета да бъдат доста по-отговорни спрямо това да полагат повече усилия за любимците си. хранене, извеждане на разходка, ежедневен тоалет и почистване на краката, сресване, подстригване, игри – всъщност не случайно повечето хора, отглеждащи кучета споделят, че имат още един член на семейството, който се нуждае от техните постоянни грижи. За да бъде по-лесно както за стопаните така и за кучетата цялата тази ежедневна ангажираност и обгрижване на пазара се предлагат безброй много аксесоари за кучета. А днес ще ви представим онези, които са от съществена необходимост.

Практичните аксесоари в помощ на отглеждането на кучета

Разнообразие от аксесоари за кучето можете да поръчате онлайн от магазин MoXo. Това, което наистина би ви допаднало като улеснение са:

  • Бутилка за вода

Всяка разходка и игри на открито с вашия приятел определено ще го изморят. Вие със сигурност си носите бутилка с вода, но може ли кучето също да ползва такава? Разбира се, че не! В магазин MoXo   ви очаква най-доброто решение, с което ще можете да осигурите вода на вашия любимец. Практичната бутилка за вода е изработена от лека пластмаса и е в удобни размери, които ще ви позволят да я поставите в раница или чанта, която носите със себе си;

  • Ръкавица за обиране на космиръкавица за косми

Без значение дали вашето куче е късокосместа или дългокосместа порода то със сигурност се налага редовно да отстранявате от тялото му падащите косми. За да бъде удобни и приятно за кучето както и за вас с ръкавицата за обиране на косми ще правите това доста бързо. Освен за самото животно ръкавицата е практична и за отстраняване на косми от тапицерия на мека мебел, автомобилните седалки или друго място, където кучето обича да спи и да си почива;

  • Машинка за подстригване

Съществено значение за добрата хигиена на кучето ви заема и подстригването му. По-голям процент от породите имат нужда от подстригване за да може кожата на любимеца ви да диша през летните горещини. От онлайн магазин MoXo представят на вниманието и богата гама от продукти, с които вашия верен приятел винаги ще бъде с идеалната фризура. Удобни и ергономични, лесни за използване машинките ще ви помогнат да се справите дори в домашни условия с подстригването и оформянето на козината на кучето ви.

Изберете още много интересни аксесоари, които ще ви помогнат да положите най-добри грижи за домашния любимец.