Как се избира бебешка кошара

Детски комплект

Може би ви си струва лесно, но когато настъпи момента, в който вие самите ставате родител и трябва да изберете легло за бебето си със сигурност възникващите въпроси никак не са малко. Днес ще разгледаме някои от тях с надеждата да дадем съответните отговори, които да са насочващи и полезни при търсенето и взимането на крайно решение при покупка на бебешка кошара.

  1. Какъв бюджет да заложите

Финансите са в основата на всичко, което ни заобикаля. Има родител с по-високи доходи, които могат а си позволят да изхарчат за бебешка кошара  около 400-550 лева. Не са малко онези, за които парите са в недостиг и те са с възможност максимум да отделят до 150 лева за кошара. Често практиката показва, че се избират такива които са втора ръка от родители, които са в затруднено финансово положение.

  1. Дървена или туристическаБебешка кошара с подвижна страница

Това са два основни вида бебешки кошари, които са най-масови и се приемат с изключително голям интерес от страна на родителите. И то е не само заради добрата цена на обзавеждането, но и поради лесното интегриране и внедряване в малки пространства. По-компактни са туристическите, тъй като тях можете да ги пренасяте от стая в стая или дори да носите с вас при пътуване с преспиване;

  1. Качество

По презумпция бебешките кошари са изключително здрави и надеждни, но все пак направете справка за мебелните фирми, които се ползват с висок рейтинг в изработката на такива бебешки мебели;

  1. Удобство

Удобство не само за бебето, но и за родителите, защото докато е малко бебето и все още не може да се обръща и върти е хубаво кошарата да има горно ниво, от което по-лесно ще го обгрижвате. Много практични и функционални решения се предлагат днес в търговската мрежа по отношение на бебешки легла и кошари.

Ако се нуждаете от повече насоки и съвети заповядайте в нашите теми, които са посветени на качественото обзавеждането на детски и бебешки стаи.