Как да си купите лесно кола от германска автокъща?

автокъща

Да купиш кола втора ръка от автокъща е нещо напълно нормално. На практика над 80% от закупените коли у нас са именно от автокъщи, тъй като тук клиентите имат достатъчен избор от гледна точка на марки, технически характеристики и най вече избор на цена, която да отговаря на джоба им. Знаете ли обаче, че вече доста от желаещите да си купят нова кола не се ограничават само до българските, но търтят подходящото решение за себе си в чужди като например германски автокъщи, френски, италиански и други. В действителност идеята е да прескочат посредника и сами да подберат превозното средство. следващата стъпка  е вноса на колата от германската автокъща. Единият от начините е да си направите една прилична екскурзия до избрания автосалон в Германия и така да си вкарат на ход или с наемане на автовоз, с който возилото да пристигне в България. И в двата варианта обаче цената доста ще се оскъпи, тъй като непознаването на материята може да провокира допълнителни такси и услуги, които следва да заплатите. Днес обаче имате реална възможност да си поръчате кола от германска автокъща и срещу минимални такси да получите избраната кола.доверена автокъща

Вероятно провокирахме интереса ви, защото ако тук в българските автокъщи не намирате правилната кола, която да отговори на всичките ви изисквания като технически параметри, цена, дори вид на боята и цвета то ето, че можете да си поръчате от немски автосалон и колата да пристигне в страната ни напълно законно и изгодно. Как да го направите? Днес ще представим една автокъща, която през последните години си спечели доста клиенти именно поради факта, че н есе ограничава единствено до автопарка, с който разполага в София и Варна. Автосалони Капитол работят по една напълно нова система и тя е за осъществяване на внос, който наистина е съобразен с нуждите и високите изисквания на клиентите. За улеснение Капитол предлагат употребявани луксозни коли, които се внасят от германската автокъща на компанията. Работата с оторизирани дилъри, които гарантират за произхода и качеството на колите е един основен приоритет за клиентите от България.

Характерно за избора на кола от германската автокъща е в това, че дори и там да не намерите идеалния и мечтан автомобил можете да си изберете от друг автосалон или дори частно лице, а от Капитол да получите пълно съдействие по отношение на оглед, проверка на превозното средство от технически преглед до документално оформление на сделката. Компетентните служители от автосалоните в германия ще направят за Вас пълен анализ и така ще можете да си осигурите идеалната кола. Логично е за услугата да се заплати съответната такса, но имайте предвид, че всяко едно действие от страна на германските експертни, които работят в автосалоните е напълно контролирано. Като клиент на Капитол имате право сами да подберете колата както и начина на доставка до България. Ако все пак искате да отидете на място за да се убедите, че парите, които давате са напълно оправдани то от Капитол ще ви съдействат за всяка една стъпка. Ето защо ако си търсите кола и сте се ориентирали към немския пазар то не губете пари и време, а още сега се свържете с професионалистите, които имат многогодишен опит във вноса на луксозни превозни средства, както и тяхната проверка по отношение на качеството, техническа изправност и документално оформление.

Безспорен лидер сред вносителите на употребявани коли, които разполагат с партньори в Германия и други страни от Европа са именно от Капитол. За да удовлетвори всички свои настоящи и бъдещи клиенти компанията разработи нов автосалон в Германия, което доста улеснява избора и предлага напълно адекватни и навременни действия във връзка с осъществяването на внос на превозни средства. Освен леки автомобили можете да поръчате всякакви други превозни средства от германски автокъщи, които например са необходими за развитието на вашия бизнес и други дейности.