Защо да изберем модерен кухненски ъгъл за дома си?

Ако ви предстои да променяте обстановката в помещението, където семейството ви се храни, има интересни идеи, които ще ви предложим днес. Вместо да ползвате класически столове ви препоръчваме инвестицията в качествен кухненски ъгъл. Това е вид мека мебел, специално създадена за тази част от дома и спокойно може да се ползва с трапезарната маса. Нови и оригинални модели ще намерите в продуктовия каталог на https://venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли. Благодарение на този интериорен елемент, обстановката ще стане много по-различна, уютна и функционална.

Какви предимства ще ни даде кухненският ъгъл?

Обстановката в кътът за хранене ще бъдат много по-различни, благодарение на този вид мека мебел. Тя придава семейна атмосфера и уют на зоната и вече може да прекарате в приятни приказки около масата по-дълго време. Ще бъдете настанени комфортно върху меки седалки и високи облегалки, почти все едно сте разположени в дневната.

Инвестирайки в кухненски ъгъл вие правите жилището си много по-удобно и вече имате повече места, където да посрещате гости или да прекарвате приятно свободното си време. Кухненският ъгъл е специален и с това, че може да се изработи с ляв и десен монтаж в зависимост от вашето предпочитание. Сами ще изберете в какъв цвят да бъде вашият модел от богат каталог с предложения.

По този начин много по-лесно ще комбинирате с обзавеждането и цветовете в жилището си. Не бива да се пропускат и допълнителните екстри под формата на разтегателен механизъм и ракли под седалките. Всички тези плюсове правят дивана предпочитан и харесван от хората. В сайта на Venus.bg може да разгледате – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Бежов:диван

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски диван;
  • „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Практичен и интересен модел, подходящ както за малко, така и за голямо помещение.

По какви критерии да изберем точния модел?

Ако поръчвате подобен артикул през интернет платформите, може да се запознаете с неговите характеристики много подробно. Търговецът ви представя всички подробности, които ви интересуват – от размерите до материалите за изработка и видовете тапицерии. Важно е да съобразите размера със свободното място в жилището си и да откриете дизайн и цвят, които ще са в синхрон. Цената също е ключов критерии, но онлайн често се намират допълнителни промоции. Тази мебел не е никак скъпа и винаги може да си я позволите.