Култиваторите MASS – с поглед към бъдещите ви успехи

Един от важните технологични процеси за почвообработка е именно култивирането. Фермерите споделят, че през последните години тази агротехническа операция възвърна своите позиции, тъй като на практика се оказва, че с един култиватор се постигат доста разнообразни цели. Икономически доста по-рентабилно е да се използва е да използват култиватори, отколкото друг инвентар, който  е предназначен само и единствено за една операция. А всъщност с култивиращата машина можете едновременно да постигнете рохкавост на почвата, отстраняването на упоритата плевелна растителност, подобряване активността на посевите.

Несъмнено са безспорни качествата на култиваторите, но всеки фермер знае, че марките, които се предлагат на българския пазар са доста разнообразни. За да откриете правилното решение за вашето стопанство днес ще се опитаме да наблегнем на положителните акценти на едни от най-популярните от нас производители на земеделски инвентар. На mass.bg/култиватори ще откриете невероятни възможности, с които да повишите производителността. Високо надеждни и здрави култиваторите от  каталога от продукти на Mass предлагат всичко, от което се нуждае бизнеса ви. Забравете за непрекъснатото подобряване на обработките с торовете. Доверете се на ефективното земеделие и повишете рентабилността са намаляването на броя на обработките, но повишаване на тяхното качество.

Доказателство за качеството на инвентара на MASS са многобройните клиенти, които вече се възползват от работата с тези наистина съвършени устройства. Когато се обработват много като квадратура площи е логично да се търси най-висока ефективност. За да се подобри биологичната активност и да се намали употребата на торове и препарати качеството на обработката се оказва основен източник за повишаване състоянието  на почвата. Друго също важно приложение предимство при употребата на култиватори от висок клас е именно и намаляването на водната ерозия, която е един от най-големите проблеми, с които се борят съвременните земеделски стопани.

А култиваторите на MASS са приспособени да работят при доста екстремни условия. Затова и най-новите варианти са подсилени с пружини, които не позволяват на органите да се наранят при наличие на камъни или остатъци от дънери и дървета. Без значение от вида на отглежданите култури днес фермерите имат възможност да намерят най-рентабилното и продуктивно решение. Производителя предлага на своите клиенти култиватори, които се справят с окопните култури, зърнено-житните посеви и подобряването на почвения слой след прибирането на реколтата. Различната работна ширина позволява да организирате обработките така, че да намалите разходите. Ефективността на инвентара с марката MASS се дължи и на високата издръжливост, стабилно, надеждно улеснено постигане на препоръчаните агротехнически операции. С поглед отправен към бъдещите Ви успехи тук ще откриете най-доброто решение за повишаване продуктивността на вашето стопанство.