Мед в комбинация с канела – силата на природата в бурканче

пчелни продукти

Меда е от любимите подсладители, които използваме за чай, кафе или сладкиши. Не само, че не е вреден дори в големи количества, но се оказва изключително полезен за нашето здраве. Меда и пчелните продукти имат невероятно въздействие върху нашия организъм и не случайно са известни като силни имуностимулиращи и антиоксидантни продукти с невероятни ефекти върху нашето здраве. Знаете ли, че меда в правилата комбинация с други съставки се превръща в мощен естествен антибиотик, който се грижи за нашия тонус и правилно функциониране на основните системи в организма ни. Днес ще представим на вниманието ви фантастичните свойства на меда с канела, който ще се превърне в любим десерт, ползван ежедневно.

Мед с вкус на канела и множество ползи

Наричат канелата една от най-старите подправки, която е позната още преди 1500 г. ако днес канелата е доста достъпна като подправка то преди хилядолетия не е било така. Наричана е златната подправка, тъй като стойността ѝ било съизмерима с тази на златото. Неповторимите качества на канелата се състоят в нейното успокояващо действие, сладникав вкус и невероятен аромат. Представете си това съчетано с мед и ето, че правилната комбинация е вече налице.мед

Меда с вкус на канела комбинира ефективното влияние от двата продукта, които позволяват на организма ни да получи онази стабилна доза сила, енергия, имунитет. Да си направите у дома този удивителен течен шоколад е възможно с пакетче смляна на прах канела и вкусен мед от Златната пчеличка, в чиито качества със сигурност вече сте се уверили. За онези от вас, които не са наясно с пропорциите и не са сигурни, че ще се справят с изпълнението на тази вкусна рецепта от онлайн магазин Златна пчеличка предлагат и готов продукт, който можете да си поръчате.

Но какви са предимствата и невероятните свойства на тези фантастични сами по себе си съставки:

  • Намалява се натрупването на мазнини;
  • Има антиоксидантен ефект;
  • Провитоалергични свойства;
  • Противогъбична поява;
  • Цялостно въздействие върху артериалното състояние на кръвоносната система;
  • Редовния прием а мед с канела спомага правилната функция на сърцето.

Обичате да си хапвате медец? Добавете му канела и не само ще подобрите вкуса, но и наистина ще се погрижите за своето здраве в максимална степен. Най-добрите и висококачествени пчелни продукти ще откриете в магазин Златна пчеличка. Изберете си мед, прополис, пчелен прашец и си осигурете здраве за цялото семейство.

Златна пчеличка предлага не само различни видове натурален мед, но и козметика с пчелни продукти, с която ще забавите процесите на стареене.