Как с помощта на практичен кухненски ъгъл да организираме пространството в дома си

Макар повечето от нас да свързват кухнята с приготвянето на храната голяма част от находчивите и практични хора се опитват да организират удобно всеки един милиметър от помещението. В днешно време, дори и най-малкото пространство е ценно, затова ако притежавате такова в кухнята, бихте могли да се възползвате и да поставите там https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли. Тази малка зона за почивка и хранене, ще ви даде нужната отмора от домакинските задължения. Какво по-хубаво от това, да има удобно местенце, където да изпиете кафето си, да почетете малко книга или да разгледате списание.

С какво е интересен кухненският ъгъл venus

Той е роднина на комфортния и удобен холен диван, но за разлика от него компактните му размери позволяват да го поставяте в наистина малки помещения – като съвременните кухни. Сами ще се убедите, че моделите кухненски ъгли предлагани от venus са проектирани много оригинално и наподобяват компактна и функционална мека мебел. Те се грижат по един прекрасен начин за обстановката в стаята и в същото време ви предоставят възможност да разполагате с допълнително място за спане, а също и с обемиста ракла. Не се срещат често мебели, които в себе си да са съчетали, толкова много полезни качества.Кухненски ъгъл

Стандартните кухненски ъгли venus са тапицирани с красиви и елегантни дамаски, които се поддържат лесно:

  • Еко кожа;
  • Текстилна дамаска;
  • Естествена кожа;
  • Микрофибър;
  • Велур.

Тапицерията трябва да бъде избрана в съответствие с цялостната концепция на интериора в дадената стая. Мебели venus ви дават възможност да избирате от различни цветови нюанси, а това ще ви помогне лесно да напаснете търсения стил. Ако поставите пред кухненския ъгъл красива трапезна маса с два стола, вие вече сте готови да съберете семейство и приятели в този уютен кът. Не пропускайте възможността да се сдобиете с такава мебел и да вдъхнете живот – дори на малкия позабравен ъгъл.