От какво значение е да притежаваме удобна и функционална холна маса?

Мебелите, които използвате в дневната, винаги са били по-важни от останалото обзавеждане, защото това е любимата стая на всички. Прекараното свободно време тук трябва да е релаксиращо и приятно, а това зависи от мебелите, които ви заобикалят. Ще постигнете функционален и красив интериор, ако не пропускате нито един елемент от обзавеждането. Днес мебели Венус холна маса е чудесно предложение за всеки, който държи на добрия стил. Изберете вариант, който отговаря на очакванията ви и е съобразен с начина по който ще го използвате.

Какво можем да очакваме от модерните холни маси?

Съвременните мебели се изработват от различни материали, което прави визията им много интересна и елегантна. Благодарение на тези комбинации имате възможност да откриете артикул, който е подходящ както за модерно обзаведеното жилище, така и за традиционното. Холните маси могат да бъдат с класически размер и правоъгълен плот, подходящи за сервиране на различни храни или за разполагане на интересна декорация.

Ще намерите и такива с красиви изрисувани стъклени плотове, нестандартна основа или допълнителни чекмеджета, рафтове и ниши. Всички холни маси са качествени и ще ви гарантират безпроблемна експлоатация и множество удобства. Помислете за това, какъв размер мебел ще е подходящи за вашия дом, като се съобразите и с другите артикули в стаята. Много популярни и харесвани са модулните помощни модели, защото се състоят от няколко различни по размер части и предлагат повече мобилност. Лесно ще ги разположите в различни части на стаята, където смятате че са ви нужни. Щом не ги ползвате ги прибират една под друга и те не ви пречат. От сайта на Венус впечатление ще ви направи следния модел. Комплект холна маса с 3 бр. Помощни масички Anemon set – Орех:холна маса

  • комплект „Anemon set“ са включени една красива основна мебел и три декоративни (помощни) модула с кръгли плотове;
  • за изработката е използван МДФ;
  • добавени са декоративни крачета от бук масив.

Елегантен сет, който се отличава със своя декоративен дизайн и удобството което предлага.

Защо присъствието на холната маса е задължително?

За да изглежда интериорът на дневната напълно завършен и функционален е от значение да разполагате и с този елемент. Поставете по-малка или по-голяма холна мебел, която да се синхронизира с дивана и секцията като стил, цвят и материал на изработка. Тя ще създаде повече уют и ще направи семейната обстановка пълноценна. Ще има къде да поставите различни дребни вещи, да сложите почерпка, когато имате гости или лаптопа си когато работите. Това е важна мебел за всеки дом и ви съветваме да отделите нужното време, когато избирате нова.