Безболезнено и безопасно уголемяване на устни – полезна информация от Мирабел Бургас

филъри

Коя жена не мечтае за плътни и сочни устни. Като едни от признаците на младост, сексапил и приятно излъчване устните са онази част от лицето, която съблазнява и провокира. В съвременната дерматология и естетична хирургия се предлагат различни методи за уголемяване на устните, но днес сме решени да ви запознаем с едни от най-безопасните за здравето ви. Импланти, чрез метода липолифтинг, пластика или инжектиране на хиалуронова киселина са едни от най-масово разпространените методи за видимо и дълготрайно уголемяване на устните. Това, което представят днес от клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас са хиалуроновите филъри, които са една невероятна възможност за това да получите желания ефект и да се насладите на добро самочувствие.

Какво представляват хиалуроновите филъри

При уголемяването на устните се търси ефект на плътност. Обикновено хиалуроновите филъри се прилагат при намален обем или при прекалено тънка горна или долна устна. Самата терапия се провежда с помощта на инжектиране на хиалуронова киселина. Този вид терапия е напълно безопасна, тъй като се използва една напълно естествена за организма съставка, която не предизвиква нежелани алергични реакции. С уголемяване на устните Бургас от Мирабел можете да се насладите на съвършени и плътни устни и то с дълготраен ефект.

Приема се, че хиалуроновата киселина е един от най-разпространените съставки в организма ни. Предимството и ролята на тази молекулярнагъба както я наричат дерматолозите е това, че привлича почти 1000 пъти повече вода от теглото си. а реално точно това е процеса, който забавя стареенето на клетките, гарантира балансирана еластично и хидратация на кожата. А безопасна е защото напълно се абсорбира от организма.

Ето как с един напълно безобиден и безопасен метод вашите устни могат да бъдат по-плътни, да станат по-сочни и големи. А в клиника Мирабел Бургас ще се погрижат ефекта да надхвърли очакванията ви.

Уголемяването на устните с хиалуронова киселина е известен още като филъри. Това е неоперативен метод, който се прилага освен за уплътняване на устни и при:

 • Освежаване на кожата;
 • Решение за отпусната кожа;
 • За фини и дълбоки бръчки;
 • При оформяне на скули;
 • За цялостно скулптуриране налице;
 • При тъмни кръгове под очите и т.нат.

Между 6 и 18 месеца е продължителността на ефекта от такава терапия като всичко зависи от индивидуалната структура и типа на кожата.

Полезни съвети и професионални насоки

В своят сайт лекарите от Мирабел Бургас ни срещат с интересни  любопитни факти, които могат да се окажат особено полезни за разкрасяващите процедури, на които желаем да се подложим. Полезни статии за грижата за кожата на лицето, ръцете и шията могат да ви помогнат да се справите с едни от най-честите ежедневни проблеми,с които се сблъсквате. Като орган, който ни предпазва от околната среда и спира вредното влияния на ултравиолетовите лъчи е повече от логично а полагаме ежедневна грижа с правилните козметични продукти. лечение на Акне

В блога на сайта ще откриете изключително интересни статии за това как:

 • Да се подготвите за разкрасяващи процедури, на които имате желание да се подложите;
 • Защо мъжете също обожават лазерната епилация.
 • Защо е важно да не допускаме да попаднем в категорията „хора с наднормено тегло“;
 • Как успешно се лекува акне;
 • Как безопасно да уголемим устните си;
 • Защо е препоръчително кожата периодично да се подлага на химичен или лазерен пилинг;
 • Как да поддържаме сияен и равен тен…

Много любопитни и полезни статии ни предлагат лекарите от Мирабел Бургас. Това, което е важно всеки от нас да знае е, че наистина не е без значение до колко е информиран за процедури и терапии, които се предлагат в дерматологичните клиники.

Не случайно днес ви срещаме с този професионален екип, защото от компетентността и квалификацията реално зависи до колко ще останете удовлетворени от постигнатия ефект и т в безопасна и контролирана лекарска обстановка.