Директорският стол – качеството което заслужавате

стол

Много от обикновените служители във фирми си мислят, че само управителят може да използва толкова стилен и ергономичен директорски офис стол. Това да бъдете настанени максимално комфортно и да работите с удоволствие не е никакъв лукс, а по-скоро нормално ежедневие. Един действително удобен артикул, ще запази здравето на тялото ви през дългите часове, които прекарвате пред компютъра. Венус директорски столове са изработени от качествени материали и предлагат на ползвателите си стабилна опора и много екстри. В каталога на онлайн магазин Венус, ще откриете богато разнообразие от различни модели и ще се уверите, че имате неограничени възможности в избора.

Безкомпромисна функционалност и прецизна изработка

Внимателно преценете формата на избрания от вас директорски стол. Тя трябва да подхожда на телосложението ви за да се чувствате наистина удобно. Моделите с газов амортисьор на Венус променят височината си плавно, което ги прави изключително лесни за употреба. Специалистите препоръчват облегалката да е широка 30 до 48 см. Щом естествената извивка на гърба ви е разположена върху подходящата опора, няма да чувствате никакъв дискомфорт колкото и време да сте седнали. Едно е гарантирано – директорските столове на Венус притежават всички необходими механизми да коригирате позицията на продукта спрямо вашите индивидуални потребности. Спокойно бихме отбелязали и висококачествената дамаска с която са облечени артикулите. Тя осигурява комфорт, дишаща е и имате избор от различни опции.Президентски офис стол

Изборът на тапицерии за директорските столове на Венус е фантастичен:

  • Текстил – издържа на високо ежедневно натоварване и дава възможност да си харесате модел в различни цветове;
  • Мрежа – модерна и високотехнологична материя. Позволява на въздуха да преминава свободно през нея и влияе на комфорта;
  • Естествена или еко кожа – Тези материали са меки и приятни на допир. Създават усещане за лукс и много от хората биха ги избрали.

Инвестицията в ергономичен директорски стол Венус би ви донесла само преимущества. Уверете се, че посочените експлоатационни килограми съвпадат с вашите.