Важно ли е да притежаваме ергономичен офис стол

стол

Ако работите пред компютър и вашият работодател не ви е оборудвал с необходимия работен офис стол бихте могли сами да си го подарите, като разгледате богатия продуктов каталог на онлайн магазин Venus.bg. Както добре знаете от опит, да сте седнали по подходящ начин е важно, особено ако става въпрос за осем и повече часа. Неудобната поза винаги е ясна предпоставка за бъдещ здравословен проблем свързан с опорно-двигателната система. Помислете за здравето си и не губете време, за да се сдобиете с качествен ергономичен модел.

Какво трябва да знаем за модерните офис столове

Този вид мебели се отличават с много прецизна и качествена изработка. Производителите са се погрижили да ви предоставят продукт, който осигурява комфорт и не натоварва гръбнака колкото и време да сте седнали на него. Ергономичните офис столове могат да бъдат коригирани в позиция, така че да се чувстваме удобно спрямо нашата височина и предпочитания. Снабдени са с колелца за повече мобилност и така няма да се налага да ставате всеки път когато ви потрябва нещо близо до вас. Ръцете ви ще си почиват на подлакътници което също е важно. Venus.bg  препоръчва един от моделите налични в каталога. Ергономичен работен офис стол Reina с мрежа и подлакътници – Черен:"https://www.venus.bg/офис/офис-столове"

  • Ергономичният офис стол „Reina“ е с богат набор от регулируеми функции, благодарение на които ще се радвате на максимално удобство;
  • Той се отличава с красив дизайн, който е изработен от текстилна мрежа и здрава алуминиева база;
  • Регулируем люлеещ механизъм;
  • Заключване в позиция;
  • Коригиране на дълбочина на седалка;
  • Коригиране на височината на подлакътниците;
  • Коригиране на разстоянието между подлакътниците.

Подобен офис стол ще ви осигури стабилна опора и поддръжка в лумбалната област. Лесно ще го настроите в зависимост от вашите предпочитания и работния ден ще премине неусетно. Тази перфектна мебел помага да се чувствате добре по време на работа и да не изпитвате схващания и болки в тялото.

Защо да обърнем специално внимание на тапицерията

За да се чувствате наистина уютно трябва да сте съчетали офис стола с интериора в помещението където е поставен той. Затова и търговецът ви предлага такава богата палитра от цветове и дизайни. Тапицерията е от съществено значение, защото тя е в пряк контакт с вас през цялото време. Трябва да я усещате приятна на допир, да се почиства лесно, да не задържа петна и да бъде износоустойчива. Разнообразието от дамаски е голямо като едни от най-предпочитаните са текстилните и еко кожата. Преценете коя разновидност ще ви бъде по-приятна и поръчайте нова работна мебел за повече комфорт.