Три предложения за компактни холни дивани от Mobila Dalin

удобен диван

Холът някак си изглежда пуст без диван. Затова днес се изправяме пред предизвикателството, което тревожи много домакинства. Как да изберем красив, удобен, практичен, функционален и качествен холен диван? Не си мислете, че всички тези критерии са твърде преекспониране, защото в крайна сметка всяка една домашна мебел, в която инвестираме трябва да отговаря на нашите изисквания преди да инвестираме в нея. Затова към моделите холни дивани проявяваме такава висока взискателност. Когато надникнем в океана от Интернет предложения онова, което може да ни стресира е огромния избор. и как така от всичко предлагано да изберем само един. За да не си губите времето и парите днес ще се постараем да предложим няколко модела холни дивани, които ес оказват лесно приспособими кър всеки интериор, достатъчно стилни и луксозни като визия, а освен това са и неповторими по отношение на качеството. А предложенията да тази мека мебел идват от небезизвестната и на българските потребители румънска фабрика Mobila Dalin.ДИВАН RIO

Диванът от колекцията BRITANNIA е една иновация в обзавеждането на холния интериор. Тук забелязваме една подобрена функционалност, която може да намери приложение във всеки дом. Освен невероятно елегантен и модерен BRITANNIA се оказва и ефективно решение, ако пространството за спане в жилището е ограничено или пък често ви посещават приятели, които приспиват у вас. Лекотата, с която се ползва този диван както и неповторимия комфорт, който ни предоставя определено няма аналог, тъй като е изумително творение, изпипано до последния детайл. Най-хубавото при този модел е, че калъфите на тапицерията се свалят и могат да се перат, което е изключително удобно особено за домакинства с малки деца.

Ако търсите нещо по-екзотично, но отново удобно и функционално решение, предлагащо и релакс изживяване то следващото предложение от Mobila Dalin е за холен диван RIO. Меката мебел е с конструкция от многослойна букова дървесина, което ѝ придава изключителна здравина дори при екстремно експлоатиране от цялото семейство. Този вид мека мебел също е компактно решение, което се отличава с изискан и елегантен дизайн. Дори да нямате нужда от допълнителни места за спане и основно ползвате релакс механизмите то в RIO отново има функция сън, ей така за екстремни ситуации.

STOCKHOLM е вашия холен диван ако нямате достатъчно пространство за двата ъглови модела, които предложихме по-горе. Това е компактното бижу, с което ще можете да се насладите на всеки миг в хола. Седнали или пък полегнали с книга в ръка този мини диван определено е украшението, от което не бива да се отказвате.