Изберете плуговете MASS – гаранция за ефективно и рентабилно земеделие

качествен плуг

Тенденциите и иновациите в земеделския сектор определено са главна причина днес на земеделските стопани да се гледа не като на хора, полагащи огромни усилия за да постигнат някакви резултати, а като бизнесмени, които заслужават уважение и респект. А знаете ли, че много голямо значение за успеха на фермерите през 21 имат плуговете, но не онези, които преди векове са ползвани от земеделците за да изкарват прехраната си и теглени от животинска тяга, а прикачния инвентар,чиято основна роля е да повиши производителността, да спести време и намали разходите.полу-навесен плуг

Плуговете в един осъвременен вариант са наистина невероятно преимущество за земеделските производители без значение какви площи обработват. Представяме ви днес плугове MASS, които са производство на българска компания с утвърдени позиции на пазара у нас и на Балканите. Но с какво плуговете с марка MASS всъщност превъзхождат всички останали инструменти за извършване на оран? Няма съмнение, че дълбоката оран е основен ресурс за да се поддържа плодородието на почвата. Когато се прилагат обръщатетлни плугове по този начин например се създава едно добро размесване на почвения слой и се снабдява долния пласт с достатъчно кислород, който е необходим на културите за тяхното развитие.  Характерна особеност на видовете плугове, които се предлагат в каталога на MASS е в това, че освен обръщателни има и други, които биха могли да се използват при различни обработки, спазвайки агротехническия план на съответната отглеждана култура.

С оглед максимално да се улесни работата на фермерите от MASS предлагат плугове, които могат да се ползват благоприятно и ефективно в различните сектори на земеделието – овощарство, зеленчукопроизводство, зърнопроизводство и други. Така, че ако сте решили да попълните арсенала си от техника и да повишите нивото на производителност то именно в каталога на българския производител ще откриете интересни предложения на доста добри цени. Няма спор, че плуговете MASS по нищо не отстъпват на едни от най-популярните и световно признати марки прикачен инвентар. За да се радва на тази висока популярност днес плуговете наистина се произвеждат съобразно общата пазарна концепция и с оглед задоволяване нуждите на всяко едно земеделско стопанство.

Друга важна особеност на плуговете с марка MASS е това, че те поддържат едно много високо ниво на издръжливост. Днес е важно да притежавате правилния ресурс, с който да постигнете високи производствени резултати. но като се има предвид, че не само количеството, но и качеството са важни то ето ви още една причина да се доверите на утвърден производител на прикачен инвентар и да си купите плуг на една невероятно достъпна цена.