С какви удобства се отличават качествените холни секции?

секция

Щом търсите нови мебели за интериора на дома си, се насочете към такива изработени от устойчиви и надеждни материали. Това е важно, понеже от новото обзавеждане очаквате да се използва дълго време и да не се повреди. От друга страна артикулите трябва да имат и други удобства, които ще направят ежедневието ви по комфортно. Венус холна секция е перфектно решение за всеки дом. Тази мебел е задължителен елемент от интериора и е добре да изберете модел, който ви харесва и ще бъде максимално удобен за семейството.

Какво ще ни предложат модерните холни секции?

Преди време този вид обзавеждане заемаше голяма част от пространството на дневната. Конструкциите бяха прекалено обемни и създаваха усещане за претрупаност. В момента холните секции са изключително красиви и елегантни като дизайн. Те са съставени от различни модули, в зависимост от тяхната функционалност. Може да намерите модел с включено гардеробче, обемни шкафове, витрина, рафтове и поставка за телевизор.

Съществуват и по минималистични версии, при които имате само най- необходимото, но в такава конфигурация че да създадете уникална обстановка. Съвременните холни секции имат още LED осветление, механизми за безшумно и плавно отваряне и затваряне на вратичките. Всички тези екстри правят използването на самата мебел много по-приятно и удобно. Когато инсталирате обзавеждането ще забележите, че то създава усещане за раздвиженост и повече пространство. Това се дължи на баланса между отделните модули. Функционалните шкафове не доминират над декоративните. От магазин Венус предлагат да се запознаете с характеристиките на един от новите модели. Холна секция Осло – Нова кремона / Дъб норте:модулна секция

  • секция „Осло“ – предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • има двукрилен гардероб, шкафове с рафтове;
  • шкаф с витрина, ниши и обособено място подходящо за поставяне на телевизор;
  • вратичките на шкафовете са снабдени с механизъм за плавно затваряне.

Красива и много удобна мебел, която ще обнови интериора.

Защо да подменим обзавеждането с ново и по-модерно?

Холът е най-използваното и натоварено помещение в апартамента. Тук често каните и гости, затова обстановката трябва да бъде приятна и комфортна. Ако старите мебели вече не изглеждат така добре и не ви създават нужния уют, е хубаво да инвестирате в нещо по-модерно и функционално. Днес мебелите не са прекалено скъпи и спокойно може да си позволите подобна интериорна промяна. Ако разгледате каталозите онлайн ще забележите, че съвременното обзавеждане е с много интересен и оригинален дизайн. Благодарение на това ще се чувствате значително по-добре у дома си. Поръчайте нова секция и се възползвайте от множеството удобства които предлага.