От какви мебели имаме нужда за повече комфорт в спалнята?

мебели за спалня

Ако искате да направите нещо различно за интериора на дома си ви съветваме да изберете нови мебели. Така ще си създадете допълнително удобство у дома и ще повдигнете настроението си с нещо различно и функционално. Препоръчваме ви да смените обзавеждането в стаята, в която спите и си почивате, защото тя е по-специална и се очаква да бъде уютна и красива. Мебели Венус препоръчват невероятно практичните спални комплекти, които съдържат всички необходими модули за едно комфортно ежедневие.

С какво се отличават спалните комплекти от останалите предложения?

При тези оферти основното което ще ви направи впечатление е перфектното съчетание между всички елементи. Няма защо да купувате нещата едно по едно и да давате по-голяма сума, след като имате възможност да инвестирате в качествен и луксозен спален комплект. Моделите са много разнообразни и ще ви гарантират пълен комфорт, достатъчно пространство за настаняване и съхранение на дрехите ви.

Много от съвременните мебели имат различни допълнителни удобства като механизми за плавно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета, LED осветление, плъзгащи врати на гардеробите, ракла под леглото. Всичко това ще направи времето ви прекарано в стаята много по-приятно, а вещите ви ще бъдат добре организирани. Само с една покупка ще се сдобиете с пълно обзавеждане, а спалния комплект е и изгоден. Често в интернет сайтовете има и допълнителни намаления, което е шанс да вземете нещо по-стилно на разумна цена. От магазин Венус ще ви дадат за пример един специален модел. Спален комплект Аляска Конфигурация № 3 – 160/200 см, Бял гланц / Графит:спалня

  • елегантен спален комплект „Аляска“ е функционална модулна конфигурация;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата спалня според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • предлагат се два гардероба с рафт и лост, и две надстройки между тях;
  • включен е и скрин с три чекмеджета;
  • всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Удобно и качествено обзавеждане в комплект в модерния в момента бял цвят. Ще създадете една уютна и практична атмосфера, за да си почивате перфектно.

Важно ли е присъствието на нощни шкафчета?

Много често хората не отдават необходимото внимание на този интериорен елемент. Нощните шкафчета трябва да присъстват, тъй като имат много важна практическа функция. В тях може да съхранявате доста дребни неща, а върху плота да оставяте телефона си, чаша с вода, книгата която четете или нещо друго. Освен това са декоративен елемент, който визуално завършва идеята на интериора и прави мястото много по-уютно.