Какво е важно да знаем за кухненския ъгъл?

Щом търсите обзавеждане за трапезарията сигурно сте решили да подходите традиционно и да поставите маса и столове. Това е класическо обзавеждане, но има и много по функционален и удобен вариант, при който заменяте част от столовете с диван. Предлагат се перфектни модели мека мебел, добре познати на всички като кухненски ъгли. Те никога не излизат от мода, тъй като са невероятно практични и създават домашна обстановка в трапезарията, както и много уют. Най-важното при тях е, че са на изключително достъпни цени и в същото време висококачествени и здрави с възможност да бъдат използвани дълги години.

Защо да купите кухненски ъгъл онлайн?

Ако се замислите в кое помещение прекарвате най-много време когато сте у дома със сигурност бихте отговорили – дневната. Това е така, понеже тя ви създава най-голям уют, благодарение на дивана, който присъства там. Когато човек си е вкъщи, иска да си почине и държи да е седнал на нещо меко и комфортно, за да отпусне тялото си и да почувства истинския релакс.

Втори такъв кът може да си подарите с покупката на кухненски ъгъл, защото тогава ще имате още едно място в дома в което с удоволствие ще прекарвате свободно време. Тези мебели са много добре конструирани и лесно се адаптират в пространството. В интернет имате шанс да намерите различни вариации, от които да избирате и то на изключително ниски цени.

Кухненските ъгли притежават и разтегателен механизъм, както и ракли под седалките. Това са все фактори, които ще ви насочат към покупката именно на такъв артикул. От магазин Venus.bg ви препоръчват да разгледате малко повече детайли за следния модел. Кухненски ъгъл Далия с функция сън и 2 бр. Ракли:кухненски ъгъл

  • „Далия“ е функционален кухненски ъгъл, състоящ се от три части;
  • благодарение на неговата функция сън, чрез издърпване на подматрак – може да трансформирате дивана в удобно легло за сън;
  • кухненският ъгъл е снабден с две ракли под седалките за съхранение на багаж;
  • седалките и облегалките са изработени от еластичен дунапрен;
  • моделът е окомплектован с две декоративни възглавнички 35/35 см. без цип.

Трапезарията ви ще стане предпочитано място за цялото семейство, благодарение на тази красива и функционална мебел.

Защо да предпочетем текстилната тапицерия?

Голяма част от потребителите се спират на тапицерия, която е текстилна, защото създава по-приятна и домашна обстановка. Има огромно разнообразие от десени и цветове, което позволява лесно да хармонизирате новата мебел с останалия интериор. Тапицериите са износоустойчиви, почистват се лесно и не задържат петна. Това е много важно за помещение, в което се сервира храна и е възможно артикулът да се изцапа.