Как модерните кухненски шкафчета ще изменят интериора на дома?

кухненски шкафове

Ако имате желание да внесете някакво разнообразие в обстановката на вашия дом ви съветваме да купите ново обзавеждане за кухнята. Тази част от жилището е много специална, защото тук съхранявате много важни домакински принадлежности, разположени са основните електроуреди и приготвяте различни вкусни специалитети на семейството си. Виж тук какви готови комплекти, предлага онлайн магазин Венус. Качеството на актуалните модули е на много високо ниво, те са здрави и устойчиви, изглеждат красиво благодарение на материалите от които се изработват, а именно MDF и ПДЧ плоскости.

Кои характеристики правят кухненските модулни системи предпочитани?

Съвременното обзавеждане за кухня се отличава много от старите конфигурации, защото изглежда много компактно и функционално. Шкафовете се монтират в горен и долен ред и могат да бъдат разположени в най-различна форма. Това зависи от свободното пространство и вашето предпочитание. Едни от най-харесваните кухненски комплекти са г-образните, защото ви предлагат бърз и лесен достъп до основните електроуреди и плота, което съкращава значително процеса на готвене. Тъй като шкафовете са изработени от модерни материали, те имат гланцирано покритие, изглеждат луксозно и могат да се почистват без никакъв проблем.

Забърсвайте ги редовно с чиста и леко влажна кърпа и ще се радвате дълго на перфектния вид на новото обзавеждане. Вратичките и шкафовете на отделните модули се затварят и отварят благодарение на практични механизми плавно и безшумно. Много важно допълнение, чрез което целият работен процес е улеснен и много по-приятен. От магазин Венус са подготвили следното предложение – Готова кухня Гранд 15 – Бяло/Дъб евоук:кухня

  • готова конфигурация „Гранд 15“ с термоплот – включва всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня;
  • снабдена с горни и долни шкафове, два колонни шкафа от двете страни, чекмеджета, витрини;
  • шкаф за вграждане на мивка;
  • всички вратички са с механизъм за плавно затваряне;
  • лице ПДЧ – 15 мм;
  • корпус ПДЧ – 15 мм.

Практично и стилно обзавеждане на достъпна и промоционална цена, което може да намерите в интернет каталога на търговеца.

Шкафове за кухня в какви цветове да изберем за свеж и приятен интериор?

Едно от вашите решения, които всеки клиент трябва да вземе е, в какъв цвят да бъдат изработени новите мебели. Многообразието от нюанси е голямо, но вие трябва да се стремете към нещо, което ще подхожда на вашето жилище и ще кореспондира с вашите вкусови предпочитания. Съветваме ви да се спрете на светли цветове бяло, естествена дървесина или някакъв ярък нюанс, който ви харесва. Благодарение на това ще внесете повече светлина в помещението и то ще бъде по-свежо и просторно.