Пълноценна и зареждаща лятна почивка от комплекс Мапи

лятна ваканция

В разгара на любимия ни сезон все по-често търсим добри оферти за настаняване край морския бряг. Обикновено изискванията на семейните двойки са свързани с условията, близостта на плажа до хотела или комплекса и освен това задължително да има наблизо басейн, ресторант и детски кът. Това наистина би ни гарантирало максимално удобство и естествено приятна и зареждаща почивка. Доста туристи обаче имат и още няколко критерии по отношение на местоположението и дестинацията, към която ще се отправят. Имайки предвид, че големите курорти са претъпкани и там шума наистина е предпоставка за умора и стрес, то да намерят девствено местенце с невероятна природа е въпрос на това да си осигурят спокойна и енергизираща ваканция. Все пак не случайно сме избягали от динамиката и трафика на града, в който живеем.лятно преживяване

Днес ще ви представим апартаменти под наем в смокиня, където не просто ще си починете, а ще се почувствате като преродени. Къмпинг Смокиня е добре познат от търсещите спокойствие и тишина. По южното ни Черноморие има доста места, които все още са в графата „защитени“ от масовото строителство и природата определено заслужава внимание. Но търсейки не само приятна и спокойна атмосфера повечето съвременни семейства не са свикнали да почиват на полеви условия и в палатки. Затова освен място за къмпингуващи Смокиня предлагат и комфортни и с всички удобства апартаменти под наем.

Невероятната гледка, която се разкрива пред туристите, когато пият сутрешното си кафе на балкона на апартамента няма аналог. Завладяваща тишина, спокойствие, шума на морските вълни и чуруликащите птички в иглолистната гора действат изключително зареждащо и отпускащо. Иска ви се да останете тук възможно най-дълго и да се насладите на този удивителен момент вечно.

Поне веднъж в годината човек има нужда да зареди качествено батериите и инвестицията в една такава почивка определено си заслужава. комплекс Мапи, разположен в близост до къмпинг Смокиня предоставя на своите гости шанса да прекарат невероятна и спокойна почивка в близост до морския бряг. Апартаментите под наем в комплекса са с различна квадратура и така можете не просто да намерите своето удобно място, но и да си починете пълноценно. Удобство, комфорт, чистота и всякакви атракциони се предлагат в Мапи за да можете наистина да се приберете у дома като преливащи от енергия и готови за работа хора.

Региона е с богата история и невероятно живописна природа. Не са малко местата в страната ни, които съчетават морски с планински туризъм, но тук край Созопол можете не само да си почивате, но и истински да се забавлявате. Очакваме Ви в комфортните и просторни апартаменти Мапи.