Да внесем духа на Италия у дома с луксозни спални комплекти от ЛениСтил

Италианците са доказали своите естетични наклонности по отношение на обзавеждането. Затова, когато попаднем на мебели от известни италиански дизайнери те се отличават с изключително високо нива на пищност и лукс. Ако трябва да ги опишем само с две думи то те ще бъда – неподправено безупречни. Само онези, които притежават италиански мебели могат да споделят удоволствието, което това невероятно обзавеждане доставя в домовете им. Наистина да се потопиш в изискан и луксозен интериор струва не малко, но пък има и български фирми, които предлагат такива изделия, които са съобразени с ценовия диапазон, в който техните клиенти могат да се вместят. Затова днес ще ви представим една колекция от мебели за спалня , с които ще се чувствате като истински ВИП персони у дома си. Спалнята наистина е онова място, в което да си създадем романтика и естетика е лесно, но идеята е освен тези акценти да вмъкнем и щипка лукс. Лени Стил има с какво да ни провокира  и днес ще се възползваме от един бърз анализ на основните предложения за луксозни италиански спални комплекти от категорията „Спални“.спални италиански

Първото впечатление, което вероятно ще изпитате е за огромни мебели, които изискват пространство за да се разкрие техния блясък. Всъщност размерите на спалните италиански комплекти, които са представени в онлайн магазина на ЛениСтил се отличават с едно стандартно размерно съотношение. Вероятната причина за това усещане, че мебелите са много по-големи идва от факта, че те са много по-пищни и луксозни. Гравираните табли на леглата наистина придават една аристократичност и това води до по-мащабни визуални параметри. Друг детайл, който ще ви направи впечатление е, че наистина много от представените модели са доста добре комбинирани по отношение на детайли-легла, гардероби, нощни шкафчета, скрин. Обърнете внимание на габаритните им размери и ще се уверите, че дори в стандартно помещение тези луксозни изпълнения ще паснат по най-перфектния начин. Интересни са като идея за декориране на една впечатляваща и красива спалня, но тъй като не всеки приема този стил наистина производителите са поставени пред сериозно изпитание да предложат лукс, но не в типичните за италианските мебели помпозност. Затова освен тези модели в каталога се забелязват и по –изчистени варианти, с които наистина можете да декорирате и по-модернистична спалня. Тук фреските са елиминирани и наистина се залага на по-правите линии, минимализъм, прави и правилни форми.

Сравнени със стандартните спални комплекти, тези от италианската луксозна колекция са доста по-скъпи. Много клиенти се питат защо за едно обзавеждане за спалня единия модел може да се закупи за 900 лева, а друг за около 2000 лева. Всъщност се оказва, че на практика е редно лукса да бъде отличителен знак за неповторимост и уникалност. Това се определя от вида на влаганите материали, които всъщност са подбрани от мебелистите по специални принципи. Безспорно когато говорим за италиански лукс то си представяме високо качество. Ето затова и цените на италианските луксозни спални комплекти са една крачка на по-високо ниво по отношение на цена.

Но струва ли си да вложите повече средства за да обзаведете своето жилище по този начин? Определено има ценители на естетиката и красотата, които няма да подминат подобни идеи. За жалост цената за българския потребител наистина е от значение и именно това е основната причина подобни луксозни колекции да не са толкова търсени. Но както се казва за всеки влак си има пътници и ето, че красивите италиански спални комплекти на ЛениСтил си имат своите почитатели. А безспорни са предимствата на тези мебели. Не само по отношение на външния им вид и удивителни впечатляващи дизайнерски акценти. Това мебелиране ще внесе доста естетика и ще ви накара да се чувствате наистина специални. А за качеството просто оставаме безмълвни. Здравина, стабилност, истински комфорт. Разнообразието от италиански луксозни комплекти за спалня наистина заслужават да им обърнете малко внимание, ако и на вас скоро ви предстои да подменяте старата мебелировка с нова. Вложете и инвестирайте в собствения си комфорт, а не в мебел, която просто да запълни по някакъв начин пространството. И като е луксозно нека да е такова не само като обвивка, а също и като усещане. Италианците са пословични със своята подреденост и перфектна организация. Само за пример ще дадем готвачите, които толкова педантично оформят блюдата, които сервират, че сърце не ви дава да разваляте естетката, която блика от чинията. Същото е и с мебелите и ако се загледате в описанието на всеки един от спалните комплекти ще видите, че те са изключително практични и функционални. Спалните са с спални комплектииздърпващи се чекмеджета, които могат да се ползват за по-дребни вещи. Определено при по-ограничена площ, в която трудно можете да намерите местенце за всички мебели, които желаете да поставите в спалнята една такава многофункционална мебел наистина би била доста практично решение. Що се отнася пък за гардеробите тук наистина имате възможността да намерите перфектния модел с невероятно практично вътрешно разпределение. А от какво се нуждае едно семейство? От мебели, които не само да са перфектни, но същевременно с това да са уникално удобни и да предлагат добра организация за да се създаде една проредена и красива стая.

Лесно е, без да губите време и да харчите повече пари. С луксозните италиански спални комплекти на ЛениСтил разполагате с уникалната възможност да откриете онова, което търсите. Заповядайте в колекцията мебели за дома и се доверете на изключителното качество и безупречен стил. Вие го заслужавате, затова сега е момента да се запознаете с най-актуалните и нови спални комплекти, които ще внесат частичка от италианския лукс и във вашия дом. Време е за промяна и от ЛениСтил могат да ви помогнат в нейното изпълнение. Опита и годините, през които компанията произвежда обзавеждане са показали, че всеки клиент има право да избере онова,което наистина ще му достави истинско удоволствие. А с луксозните спални комплекти  ще се радвате на спокойствие и уют.