Медицински терапии за подмладяване на кожата

радиочестотен лифтинг

Всяка една изминала година оставя своите отпечатъци върху лицето ни. Появата на бръчки, сухота, намалена плътност и увисване на кожата са неизбежните процеси, които са свързани с остаряването. Суетни ли сме, че искаме да спрем поривите на времето или просто държим да поддържаме доброто си самочувствие? Независимо от това каква е вашата причина е повече от логично да се търси оптималната възможност за ефективни методи за подмладяване. И днес ще предложим не какви да е козметични продукти или методи, а такива, които са съобразени със здравословното ни състояние и се прилагат от лекари дерматолози с нужната квалификация и компетентност. Подмладяване с радиочестотен лифтинг и химичен пилинг са методите, на които днес ще фокусираме вниманието ви, тъй като не само като ефект, но и като оптимална превенция за здраве способите за поддържане на красота са се доказали като добри.

Радиочестотен лифтинг – какво е това

Звучи ли ви малко стресиращо? Използването на радиочестота вероятно свързвате с някакъв вид лъчение, което може да причини неизличими заболявания. Всъщност не е точно така, защото от клиника по естетична дерматология Мирабел представят терапията радиочестотен лифтинг Бургас като напълно безболезнен и безопасен метод с новаторски подход, при който се постига ефективно стягане на кожата на лицето, деколтето и шията. RF-lifting се грижи за естественото производство на колаген, което на практика е причина за намаляването на образуването на бръчки и заглаждането на вече съществуващи.

За да се радвате на кожа с младежки и сияен вид именно радиочестотния лифтинг успява да постегне тези удивителни резултати и то само с приложени 4 до 6 процедури на третираните зони. Процедурата е апаратна и е приложима за почиталите на младостта, които са на възраст над 40 години. Ефективността е забележима още след първата терапия, така че сега е момента да ви запознаем с ползите от услугата радиочестотен лифтинг, предоставена от дерматолозите от Мирабел Бургас:

 • Нехирургичен метод;
 • Напълно безболезнен;
 • Безопасен за здравето;
 • Приложима е както за кожата на лицето така и за други части на тялото;
 • Намалява увисването на кожата;
 • Коригира успешно несъвършенства и бръчки;
 • Повдига контура на лицето;
 • Намалява мимическите бръчки;
 • Подобрява еластичността.

Предпочитанията на този вид процедури се дължат на факта, че резултатите са видими, процедурите са краткотрайни, а освен това са и напълно достъпни, така че има защо и вие да проявите интерес към радиочестотния лифтинг като успешно средство в борбата с остаряването на кожата.

Какви са ефектите от химичния пилинг

пилингДруга медицинска терапия, която е наистина невероятно ефективна и подобряваща състоянието на кожата е химичния пилинг. Ако радиочестотния лифтинг определихме като достъпна процедура то ниската цена на химичен пилинг Бургас от Мирабел определено ще ви впечатли. Но не важна в случая е цената на химичния пилинг, а това какви са реакциите след неговото прилагане.

На първо място е важно да ви запознаем с това, че химичния пилинг бива три основни вида и разликите между тях се дължат на това, че при третирането на кожата се използват различни по вид киселини, а от  тук и цената на процедурите варира.

Химичния пилинг бива:

 • Повърхностен

Най-прилаган като терапия, която подпомага отстраняването на мъртвите клетки и има регенерираща роля. Използва се за корекция на фини линии, пигменти, за свиване на порите, за намаляване образуването на себум;

 • Среден химичен пилинг

Третира по-дълбоките бръчки, премахва белези от акне и други дерматологични проблеми;

 • Дълбок химичен пилинг

Това е по-специфична процедура, която не само се отличава с по-високата си цена, но и факта, че се ползва при нея фенол за да бъдат премахнати дълбоки белези. Тук имайте предвид, че е нужен по – дълъг възстановителен период.

Преди да бъде приложен някои от видовете химичен пилинг е необходимо да се направи обстоен преглед от дерматолога. Доверете са на специалистите от Мирабел Бургас за да останете удовлетворени от прилаганите подмладяващи терапии.