С какви мебели да обзаведем модерната спалня?

Модата в обзавеждането се мени във времето и днес артикулите са много оригинални и функционални. Хубаво е да обърнете специално внимание на спалнята, защото тя не е от помещенията, които търпят толкова чести променя. Подарете си повече спокойствие и комфорт, като вземете подходящо обзавеждане с модерен дизайн, което ще направи стаята още уютна. Спално обзавеждане https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти е перфектно решение, ако държите на качествено изработените мебели и елегантния синхрон. Разгледайте комплектите в онлайн каталога и определете критериите си за избор.

Какво представляват готовите комплекти за спалня?

Тези комбинации са създадени с цел да спестят на потребителя време и средства, за да не търси нещата по отделно и да плаща големи суми. Производителят е изработил отделни елементи на модулен принцип, които могат да се комбинират по различен начин и са в една продуктова серия. Това е изключително удобно, ако желаете с една покупка да оформите интериора и да имате завършена визия на стаята.

В повечето случаи обзавеждането включва легло, нощни шкафчета, гардероб и евентуално скрин. Размерите на мебелите са различни, както техния стил, цвят и конфигурация. Имате пълна свобода да изберете подходящи артикули за вашия дом, които ще са удобни за използване и ще са красиви като дизайн. Магазин Venus.bg предлага – Спален комплект Империал с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб крафт бял / Океан:спален комплект

  • комплект „Империал“ е стилно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня;
  • този модел е съставен от легло с матрак, тапицирана табла с кадифе и кристални камъни;
  • две нощни шкафчета с дръжки с орнаменти;
  • гардероб с две плъзгащи врати и огледало;
  • за изработката на модела се използва висококачествено ПДЧ 18 мм.

Красив и оригинален комплект, който ще промени атмосферата в стаята и ще ви създаде нужното удобство и комфорт.

Защо е важно комплектът да бъде функционален?

В тази стая не само спим, но също така прекарваме и част от свободното си време, съхраняваме и дрехите си. От тук следва, че мебелите трябва да бъдат достатъчно практични и удобни, за да подреждаме в тях всичко и стаята да бъде винаги добре организирана. Ще споменем повдигащия амортисьор, с който са снабдени повечето легла, защото той е важна част от удобството. Благодарение на него може да използвате голямата ракла под матрака за съхранение на различни вещи, завивки, одеяла и други, които не ви трябват всеки ден.

Механизмите за плавно затваряне и отваряне, които притежават шкафовете и чекмеджетата, правят използването им много приятно и успокояващо. Няма повече да чувате скърцане и тракане на мебели.