Нишовите парфюми, които да изпробвате през Новата година

Носенето на нишови парфюми е белег за класа и отличен вкус. На нишови парфюми залагат хора, които обичат да се отличават. Висококачествените ухания могат да накарат всеки да се почувства уникален и забележителен.

Нишови парфюми започват да се произвеждат в края на миналия век, а през настоящия популярността им продължава да нараства. Все повече хора предпочитат да носят нишови парфюми като ароматен белег на своята характерна идентичност. Те приемат уханието като нещо, което ги отличава.

Доказан факт е, че ароматът, който излъчваме, е първото, с което правим впечатление на околните. Поради тази причина е от съществено значение да избираме парфюми, които подхождат на нашата индивидуалност и ни представят в най-добра светлина.

Нишовите ухания ни връщат назад във времето, когато парфюми са носели само привилегированите

Парфюмните къщи, насочени към проектирането на нишови парфюми, са вдъхновени от миналото, когато висококачествени аромати са разработвани за високопоставени благородници и кралски семейства. Тяхната цел е да накарат и съвременните си клиенти да се чувстват специални, ценени и уважавани. Нишовите парфюми се приемат като нещо луксозно, висококачествено и ексклузивно.

Ароматните композиции за нишови парфюми се разработват от най-висококачествените уханни съставки по света

Компаниите разполагат със специално назначени експерти, които пътуват до близки и далечни дестинации в търсене на най-висококачествените съставки, от които да бъдат разработени парфюми за техните скъпи и ценени клиенти. Уханията се проектират по иновативни и патентовани формули, с които всеки парфюмериен бранд се гордее. Предимство на нишовите парфюми са и лимитираните серии, в които се предлагат. Това подсилва усещането на клиентите, че са привилегировани и специални да ги притежават и използват.

Ето някои идеи за нишови парфюми, които да изпробвате през новата година!

Кехлибарено-цветният Tiziana Terenzi Porpora

Ароматът е лансиран през 2017 година. Уханната композиция е проектирана от Паоло Терензи. Уханието се открива с нотки роза, малина, карамфил и канела, последвани от българска роза, тамян, пачули и мак в сърцевината. Базовият акорд е формиран от смирна, мускус, кехлибар, бензоин и кестен. Porpora е част от Лунната колекция парфюми на Tiziana Terenzi.

Шипрово-флоралният Woman in Gold by By Kilian

Дамското ухание е представено през 2017 година. Ароматната композиция, разработена от Калис Бекер, включва бергамот, мандарина и алдехиди, ванилов абсолют, роза, здравец и фрезия, ванилия, акигалавуд, боб Тонка и пачули. Ваниловата наслада Woman in Gold by By Kilian е от онези парфюми, с които няма да останете незабелязани.

Завладяващият Amouage Lilac Love

Amouage е един от предпочитаните брандове за нишови парфюми. Унисекс уханието Lilac Love излиза на пазара през 2015 година. Ароматната концепция е на Nathalie Lorson и Elise Benat. В състава на парфюма са преплетени нотки хелиотроп, люляк, гардения, жасмин, божур и роза, какао, боб Тонка и ирис, ванилия, сандалово дърво и пачули.

Нишовите парфюми подчертават индивидуалността на всеки, който ги носи

Те са белег за стил и изискан вкус. Нишови парфюми обожават всички хора, които обичат да привличат вниманието и да получават комплименти. Висококачествените нишови парфюми ще ви накарат да се почувствате наистина уникални и специални, каквито сте в действителност!