Идеи за обзавеждане с ратанов сет

Градински комплект

Знаете ли, че ратановите мебели са прекрасно вписващи се както в дворните зони така намират ефективно приложение във всекидневни и други вътрешни зони на къщата. Колекцията от мултифункционални варианти, представени в някои от водещите онлайн магазини ни показва, че има достатъчно възможности, от които потребителите могат да се възползват. Ратанов сет https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-комплекти-сетове е супер обзавеждане, което би допринесло за създаване на отлични условия за отдих и почивка както в интериорни така и екстериорни пространства. Следва да ви представим два варианта на сетове от ратан, в които ще се влюбите.

Градински ратанов комплект Монако – елегантния завършек

Много са домакинствата, които смятат, че това е хубав вариант, но е прекалено голям за двора. Всъщност независимо, че става въпрос за модел, който се състои т диван, два фотьойла и ниска маса то тук се касае за компактни размери. Избирайки комплекта Монако ще осъзнаете, че сте попаднали на практичната възможност за обзавеждане на градината. Това е уникално произведение, което се характеризира с:

  • Естетичен вид;
  • Адаптивност;
  • Осигуряване на удобна и комфортна среда;
  • Устойчивост на ежедневно натоварване;
  • Издръжливост на всякакви климатични промени;
  • Лесно се поддържа предвид вложените материали – полипропилен с фибро стъкло и стоманена конструкция.

А най-примамливото в случая е това, че офертата на която можете да се сдобиете с това екстериорно бижу е направо символично. Само 1760 лева ще ви струва пълното оборудване, което ще ви гарантира зони за отдих, хапване, четене на книга и релакс.

Градински ратанов комплект Аляска с възглавнички – удобен дори за балкона

 комплект Ако варианта Монако ви се струва прекалено луксозен и скъп то очевидно е, че ще потърсите друго решение, което би могло да ви допадне повече като финансов аспект. Затова бързаме да представим модела Аляска, който магазин Арена предлагат на цена от 590 лева. Доста впечатляваща оферта, която напълно си струва, поради това, че разполагате с опция за цялостно обзавеждане на откритите площи.

Особеностите, които се отнасят до сета Аляска са:

  • Компактни размери, позволяващи употребата на комплекта дори на малки балкони и тераси;
  • Разполага с нужните компоненти за оформяне на хармоничен кът за отдих;
  • Удобство и здравина, благодарение на вложените устойчиви материали, включително и издръжливост на ултравиолетово покритие.

Ето, че не е нужно да влагате прекалено много средства за да изберете градински сет или комплект. Аляска е доказателство, че двора или балкона ще придобият завидна елегантност дори с евтино, но достатъчно красиво обзавеждане.