Защо шкафът за обувки е основна мебел в интериора на антрето?

шкаф ветрило

Понякога хората не отделят необходимото време, когато обзавеждат входното пространство, тъй като то е по-малко и не го считат за много важно. До голяма степен това е грешка, тъй като първото нещо което виждате, щом се приберете е именно антрето. Тук мебелите трябва да бъдат практични и функционални, да са съобразени с вещите, които имате да съхранявате. Препоръчваме ви да изберете модерен шкаф за обувки venus.bg. Тази мебел задължително трябва да присъства в коридора, защото от нея зависи той да е чист и добре подреден. Това е причината днес производителите да представят толкова разнообразни като капацитет, форма и дизайн модели.

Защо е нужно да разполагаме с качествен и функционален шкаф за обувки?

Входното пространство е малко и тясно в повечето модерни апартаменти и ако цари безпорядък, а вещите ви са разпръснати навсякъде, ще изглежда още по маломерно. Когато имате подходящ шкаф за обувки с негова помощ по-лесно ще подреждате и ще направете зоната уютна. Новата мебел, на която ще се спрете, е добре да бъде достатъчно здрава и стабилна. Друг момент е хигиената, тъй като повърхностите ще са в контакт често със замърсявания и влага. Материалите, от които е изработен шкафът е препоръчително да са съвременни и лесни за поддръжка.

Едни от най-харесваните модели винаги са били тези с ветрилообразно отваряне, тъй като предлагат най-много удобства и изглеждат компактно. Те имат двуредов механизъм и така на по-малко пространство поставяте по два чифта обувки. Този модел може да бъде лесно комбиниран с такъв тип пейка и ще имате комфортно място, на което да седнете. Няма нужда да инвестирате в диван за коридора, след като има подобни многофункционални шкафове. От Venus.bg предлагат да отделите малко внимание на следния вариант. Шкаф за обувки Рени – Сонома тъмна:шкаф тип пейка

  • шкаф за обувки „Рени“ е оборудван с две вратички и рафтове;
  • могат да се поберат от 8 до 12 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм.

Симпатична и елегантна мебел, подходяща за всеки коридор, независимо от неговите размери. Цената е достъпна и няма да има проблем да си позволите покупката.

Мебели в какви цветове да изберем за коридора?

Дизайнерите препоръчват това да са артикули в цвета на естествената дървесина. Те винаги ще бъдат актуални и лесно се комбинират с различни други цветове. В момента модерни са още белите гланцирани изделия, защото създават усещане за много лукс и  елегантност. Препоръчваме ви да се съобразите с останалите мебели, които вече присъстват в пространството, както и с цвета в който се боядисани стените на коридора. Добре е всички елементи да бъдат подбрани с вкус и да се съчетават хармонично.