Защо да поръчаме мебелите за спалня в комплект?

мебели за спалня

Нормално е да се затруднявате когато трябва да изберете обзавеждане за спалнята. Тук интериорът не се променя толкова често, като в останалите помещения, и трябва да сте много внимателни при избора. Инвестирате в дългосрочно обзавеждане, което следва да бъде комфортно функционално и устойчиво. Мебели ВЕНУС ще ви предложат готови спални комплекти, които съдържат необходимите модули, за да направите мечтания интериор. Дизайните са много разнообразни и лесно ще намерите вариант, който отговаря на вашите виждания за естетика и красота.

Какво представляват готовите спални комплекти?

В последно време търговците ви представят много добре съчетани спални комплекти, които ще ви позволят да обзаведете професионално помещението. Модулите, които се съдържат в тях са комфортни, качествени и изработени в една продуктова серия. Благодарение на това си подхождат напълно и вие получавате завършена визия на любимата стая за почивка. Да инвестирате в спален комплект е изключително изгодно, защото мебелите поръчани поотделно винаги са по-скъпи.

Тук наведнъж купувате легло, нощни шкафчета гардероб и скрин. Може да избирате между различни дизайни и размери мебели, което ви позволява по-лесно да ги интегрирате в помещението, което ви предстои да обзаведете. Задачата по подбор на артикулите е много лесна и това е причината хората често да се насочват към този вид оферти. От магазин Венус днес ще ви представят следния модел. Спален комплект Аляска Конфигурация № 2 – 160/200 см, Бял гланц / Графит:модулна система

  • елегантен спален комплект „Аляска“ е функционална модулна конфигурация;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата спалня според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • комплектът е с две нощни шкафчета;
  • предлагат се два гардероба с рафт и лост, и надстройка между тях;
  • включен е и скрин с три чекмеджета;
  • всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Стилно и модерно обзавеждане което ще ви позволи бързо да се настаните и да използвате стаята по предназначение.

Защо светлите мебели са толкова актуални?

Много често клиентите избират обзавеждане в светли тонове, щом става въпрос за стаята за сън. Това е нормално, понеже артикулите тук са малко по-обемни и щом са в бяло или светлата гама на дървесината изглеждат визуално по добре. Много лесно ще съчетаете обзавеждането с цветовете на стените, текстила и други детайли от интериора. Ако се доверите на светлата гама стаята ще изглежда и просторна, заради светлината която се отразява в конструкцията на мебелите.