3 съвета при избора на детски пижами

Какво представлява идеалната детска пижама? Мека е, удобна, от качествени материали и помага за добрия и спокоен сън на детето.

Знаем колко е важен сънят за децата, особено когато са малки. Затова е важно да им осигурим подходящи детски пижами за всеки сезон. С тяхна помощ ще спят спокойно и ще растат здрави и щастливи.

Полезно при избора на детски пижами за всеки сезон и възраст

Предизвикателство или не, факт е, че без пижама не може. Децата обичат красивите пижамени комплекти, защото им придават индивидуалност, особено ако имат братчета и сестричета, с които да се съревновават.  Понеже с възрастта децата стават претенциозни по отношение на дрехите си, предлагаме ви, когато им избирате пижама, да се ръководите от следното:

  1. Да е пъстра, интересна и забавна

Избирайки детска пижама, която е по вкуса на вашия малчуган, шансът да не иска да я носи е минимален.

За момиченца избирайте цветове от розовата гама, а за момченца – сини, зелени и шарени.

Подходете творчески, избирайки детска пижама с любимите герои, с които вашето човече ще си  ляга спокойно всяка вечер.

 

  1. Да е удобна и мека

Удобството е ключово за „костюмът за сън“. Колкото по-малко е детето, толкова по-удобна трябва да бъде пижамата му, за да не смущава съня.

Мека и галеща материя е задължителна, за да се чувства сякаш е в майчините прегръдки и да сънува прекрасни сънища.

  1. Да бъде от естествени материалиЕстествените материали помагат на кожата да диша, когато детето спи. Освен това запазват цветовете си по-дълго, като и качеството си – не се разтеглят, не се раздърпват и запазват първоначалната си форма.

За още актуални и красиви модели детски пижамки вижте тук.

Комсед се грижи за комфорта на малчуганите, дори когато спят. Изберете очарователна детска пижама за вашето съкровище и се доверете на безупречното качеството за най-важните хора в живота ви – вашите деца!