Защо да изберем актуален диван с лежанка

Дневната е наистина специална стая в която голяма част от хората прекарват значителна част от свободното си време. Тук се намира и телевизорът, около когото регулярно се събираме, за да се насладим на хубав филм или предаване. Щом дойдат гости, също ги посрещаме в хола, защото обстановката е семейна и уютна, което ще ги предразположи да прекарат времето си перфектно. Виж тук интересни нови дивани, които се отличават с различни практични допълнения, за да отговорят на всички желания. В следващите редове ще се фокусираме върху диваните с лежанка, които стават все по-популярни.

Какви са характеристиките на съвременната мека мебел

За да инвестираме в нещо толкова важно за семейството е от значение, да сме добре запознати в детайли с неговите възможности. Вижте тук различните характеристики на моделите. Диваните с лежанка изглеждат много стилно и красиво, комбинативни са и лесно биха се вписали във вече изградения интериор на хола. Вижте тук, богатата палитра от модели и стилове дивани. Този вид мека мебел позволява да бъдат настанени повече хора, именно заради ъгловата си част. На лежанката може да се разположите и удобно да гледате телевизия, да си почивате или да четете любима книга. Вижте тук по-компактните и по-обемни варианти.

Подобен тип диван, оформя зона за почивка и релакс, независимо дали ще бъде поставен в ъгъла на стаята или в нейния център. Разгледайте сайта и вижте тук разтегателните варианти, чрез които ще си осигурите допълнително място за сън. Venus.bg препоръчва – Холен ъгъл Неапол с функция сън:холов ъгъл

  • ъглов диван „Неапол“ е чудесен избор за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • състои се от две отделни части триместен с функция сън и двуместен, който може да се ползва като лежанка под формата на ъгъл;
  • седалките са от дунапрен с дебелина 10 см., а възглавниците са с цип, с пълнеж от дунапрен и силиконов пух;
  • Вижте тук снимките и как изглежда модела.

Артикул, който се характеризира с много удобства и възможности. Безспорно изработката е качествена, което ще ви позволи да го използвате достатъчно дълго.

Какви правила да спазим при избора на нов диван

Не е препоръчително да инвестирате в тази мебел, само защото ви харесва на външен вид. Има конкретни критерии, които е добре да бъдат следвани. Най-важният от тях си остава подходящия размер. В търговската мрежа ще намерите различни конфигурации, които ще ви позволят да откриете правилния размер за вашия дом. Стилът и цвета също трябва да хармонизират с вече наличните мебели, а не просто да бъдат поставени без никаква идея. Вижте тук в сайта идеи, за това как да организирате пространството с помощта на качествена и красива мека мебел.