Какво трябва да знаем за перманентния грим?

Микропигментацията, която  по-популярна под наименованието перманентен грим успя да привлече вниманието на голям кръг от потребители. Най-големи привърженици на този моден макиаж са дамите, които са затрупани от ежедневни ангажименти и все по-рядко им остава време да обърнат внимание на външния си вид. Ако и за вас е трудоемко да си направите добър и съразмерен грим то перманентните козметични услуги са идеалното средство за постигане на желания резултат. По-плътни устни, правилни и изразени вежди, очарователен поглед са само част от услугите, които включват така наречения перманентен грим. Предимството на тази съвременна козметична услуга е в това, че няма нужда да търсите изявени козметици обикновено позиционирани в София, а не е проблем да поверите красотата си на опитни експерти и от други части на страната. Но е логично ако живеете в столицата при желание да се направите такава процедура то търсенето ви да е конкретно към перманентен грим София. Имайки предвид основната идея на тази разкрасяваща дейност е напълно предвидимо доста от клиентките да се притесняват за своята безопасност и здравословно състояние. Оказва се, че въпреки безболезненото и безопасно извършване на перманентния грим не са изключени алергични реакции от стана на организма. Преди да предприемете такава стъпка първо е желателно да се информирате за негативите, а не само за положителните ефекти от макиажа.перманентен грим

Негативи. В тази точка ще включим онзи малък процент от клиенти, които наистина не са успели да се насладят на перманентното гримиране. Независимо от това, че самата козметична процедура се прилага в най-горния слой на епидермиса то не са изключени по-чувствителни кожи, при които всяка една намеса води до подуване, алергия, обрив и други нежелани реакции. Така, че ако сте алергични по принцип към някоя от съставките на използвания за перманентен грим пигмент то не бива да подценявате това и е редно да го споделите с козметика. Безспорно съвършения вид изисква жертви, но готови ли сте да поемете този риск?

Положителни страни на перманентния грим. В София има изключително много дерматолози и специалисти, които с удоволствие ще изваят и подчертаят формите на лицето ви. В основата на положителните страни  и предимства на тази козметична интервенция е факта, че е максимално дълготрайна. Вече няма да се налага да ставате час по-рано за да имате възможността да отделите достатъчно време за своя грим. Брилянтната и винаги впечатляваща визия не е мираж, а въпрос на желание и възможност да направите първата крачка към постигането на идеалния ефект като посетите най-близкия козметичен салон в София. Дори докато се къпете, плувате, събирате тен на плажа или се вихрите в кухнята ще бъдете перфектно гримирани. Перманентния макиаж не се изтрива, тъй  като той се прави на принципа на татуирането, като тук е в пъти по-безопасно и безболезнено извършването му. Процедурата е сравнително краткотрайна като се има предвид естеството на желания ефект, който желаете да постигнете. Най-трудоемки са веждите, при които е важно да се постигне пълно съвършенство, съразмерност и еднаквост. Тъй като се използва игла, която впръсква пигмента в най-горния слой на епидермиса ще усетите лек дискомфорт, който обаче не може да се сравни с болка, а леко пощипване.

Ако имате твърде малки устни, а желаете плътност и обем, подобряване на цвета им, но по естествен начин то решението е именно перманентния грим в София, с който винаги ще изглеждате с перфектно поддържани устни. Единственото, от което ще се нуждаете е малко блясък, който лесно се постига с гланц. Да подчертаете и направите погледа си по-изразителен с помощта на очна линия е доста трудно начинание, особено за дамите, които нямат точна ръка. С перманентния грим ще изглеждате невероятно и очите ви винаги ще имат онова излъчване, което желаете. Веждите са също основен елемент от лицето, който определено се нуждае от внимание.  Идеалната големина и цвят ще решат веднъж завинаги проблема с молива, който никога не успявате да поставите както трябва.