6 причини, защо трябва да наемете интериорен дизайнер

Предстои ви ремонт и искате да преминете бързо и максимално безпроблемно през целия процес? А защо не наемете интериорен дизайнер?

За съжаление, много хора погрешно смятат, че да наемеш интериорен дизайнер е скъпо и излишно. Това в действителност не е така, особено ако искате да се радвате на дома от мечтите си.

Невероятният интериорен дизайн не става случайно! Той е плод на много работа, опит и усет към детайлите, които вие едва ли притежавате в такава степен както един добър интериорен дизайнер.

Едно от основните ни убеждения в Моми Студио е, че всеки заслужава да живее в невероятен дом, който да ви носи комфорт и радост. Вашето пространство не само трябва да изглежда невероятно, но трябва да бъде отражение на вашата личност и стил и трябва да функционира по начин, който отговаря на вашия начин на живот. Може да ви звучи невъзможно, просто защото този интериорен дизайн не се получава ей така. Всяко едно пространство трябва внимателно да се проучи, планира и подреди от професионалисти.

Ако все пак изпитвате колебания, защо ви е необходим интериорен дизайнер, сме ви подготвили 6 причини, поради, които наемането му е 100% оправдан ход.

 

Ще спестите пари

Купували ли сте някога мебел, която в магазин изглежда невероятно, но се оказва твърде голяма, след като я поставите във вашия дом? Боядисвали ли сте 3 или 4 пъти вашия дом, за да откриете подходящата цветова палитра? Може да ви изглежда като оксиморон, защото ще трябва да платите допълнителни пари за дизайнер, но истината е, че наемането на дизайнер може да ви помогне да си спестите скъпоструващи грешки и да ви помогне да направите дизайнерски решения, които ще увеличат стойността на вашия дом. Освен това ако сте с ограничен бюджет, дизайнера ще знае как да извлече най-добрата стойност от това, което можете да похарчите. Също така опитния дизайнер е свикнал да работи с бюджета и ще ви даде подробен отчет, за да разберете как е похарчена всяка стотинка.

 

Ще спестите време

Бихме искали да започнем с двете неща, които масово хора искат да имат в повече – време и пари. Наемането на дизайнер ще ви спести както време, така и пари. Добрият дизайнер вече има тренирано око, с което вижда предварително всичко, което трябва да се направи, знае кога трябва да стане и може да предвиди всякакви пречки, които могат да възникнат по време на работния процес.

 

Ще получите професионална оценка

Когато наемате обучен дизайнер, получавате незабавен план за действие за вашия дом. Професионалистите в бранша са преминали през сериозна подготовка, за да придобият всички умения. Вътрешният дизайн е деликатен баланс на изкуството и науката, а добрите дизайнери са изучавали и двете, така, че те знаят как да си комбинират.

 

Имат нужните контакти

Всеки знае, че трудно се намират добри майстори, но добрите дизайнери вече имат контактите на добри специалисти. Така наемането на дизайнер ще ви помогне лесно да намерите електротехник, водопроводчик и изпълнител, на който да се доверите.

 

Работят с добри материали

Благодарение на своите контакти дизайнерите имат достъп до тонове продукти и тъкани, които не са достъпни за обикновените клиенти. С тези ресурси, интериорния дизайнер ще създаде за вас пространство, което изглежда уникално и стилно.

 

Ще получите УАУ ефекта

Интериорните дизайнери са обучени да мислят творчески и пространствено, за да виждат общата картина, която клиентите често не могат. Мисленето извън рамката е това, което дизайнерите практикуват редовно. Не само ще получите желания интериорен дизайн, но и също така ще привлечете вниманието към детайлите от правилното разположение на осветлението и мебелите, както и от избора на подходяща тъкани и цветова палитра.

Опитните дизайнери ще създадат индивидуален интериор за всяко помещение, като се уверят, че всички са в хармония и са наистина подходящи за вашия дом. А когато приключат, домът ви ще изглежда не само красив, стилен и комфортен, но ще бъде добре обмислен и функционален.