Красивото детско легло – мечтата на всеки малчуган

легло

Сигурно много добре си спомняте, когато сте били малки как сте си мечтали за красива детска стая, обзаведена с атрактивно детско легло – може би във формата на кола или нещо друго. Дори във вашето детство да не е имало такъв голям избор, сега не е така и имате прекрасната възможност да сбъднете мечтата на своето дете. Единствено трябва да знаете на какво да обърнете внимание преди покупката. По този начин ще откриете най-красивото и подходящо детско легло, което не само ще допадне на малчугана, но и ще се впише прекрасно в интериора на детската стая.

Обърнете внимание освен на красотата и на материала от който е изработено детското легло

Не е за подценяване от какво качество е новата ви покупка. Ако сте отделили повече средства за детско легло, то нашият съвет е да изберете такова от естествена дървесина. Този материал предоставя здравина, екологичност и издържа на големи натоварвания. Много добре знаете, как децата обичат да скачат върху леглата си. Не се тревожете и ако бюджетът ви е по-ограничен, защото модерните материали – ламинирано ПДЧ или MDF са много добро решение. В магазин Венус ще ги откриете в много добро съотношение цена-качество. Те също са стабилни, издръжливи и се предлагат в най-разнообразни модели.Детско легло

Детско легло и нощно шкафче Сити 2026 – един от най-харесваните модели в магазин Венус:

  • Леглото е с повдигащ механизъм, което го прави подходящо – както за еднолицев така и за двулицев матрак;
  • Подходящо е за матрак с размер 90/200 – напълно стандартна големина за да се чувства детето удобно;
  • Моделът е изработен от качествено ПДЧ.

За изборът на цвят и дизайн ви препоръчваме да се консултирате с детето, ако е достатъчно голямо. Оставете го само да прецени – дали предпочита някаква определена тема за детското легло или иска класически и изчистен модел.