Как да подобрим условията за живеене у дома

Преди да си купим нови мебели, е добре да разберем какви точно възможности имаме пред себе си. Съвременният жилищен интериор е такъв, че ни дава огромната свобода да действаме според разбиранията си за практичност и естетика, без да изменяме на принципите си, били те и с свързани с парите, които сме готови да похарчим. Затова Ви съветваме да се информирате добре, преди да отидете до близкия мебелен магазин, за да си купите ново обзавеждане – спално, холно или кухненско. Добра идея е да проучите и мненията на потребителите в Интернет, които в повечето случаи се явяват и надеждният начин да се осведомим обективно.

Имате нужда от повече място – НЕ си купувайте нов гардероб

закачалки

Звучи нелогично, но е факт, че новият гардероб не винаги ще може да Ви осигури допълнително пространство за съхранение на всички Ваши дрехи и тези на близките Ви. В случая е по-добре да се замислите за покупка на нова надстройка, която със сигурност ще удовлетвори нуждата от още малко сводно място в спалнята, което да оползотворите както намерите за добре. С помощта на съвременните надстройки за гардероб, ще усетите комфорта у дома с всичките си сетива, като предимствата от тяхното присъствие в българския дом ще са следните:

  • Повече налично пространство в гардероба;
  • По-малко заета площ при позиционирането на дадена мебел;
  • Възможност да спестите пари, защото надстройката е в пъти по-евтина от новия гардероб;
  • Висока естетика;
  • Практичност;
  • Лесен монтаж и демонтаж;
  • Лесна поддръжка.

Няма спор, че именно надстройките за гардероб са „спасили“ не едно и две семейства от дефицита на място у дома, който сякаш връзва ръцете ни и ни принуждава да търсим какви ли не начини за постигането на още малко комфорт вкъщи. Е, вече имате отлично решение, на което задължително трябва да се доверите, особено ако стремежът Ви е да намерите баланса между цена/качество/визия. Доверете се изцяло на магазин Мебели 1 и препоръчайте това място и на Вашите близки и приятели. Определено си струва…