Изберете най-добрите играчки и зарадвайте детето

играчки

Много добре всеки от нас си спомня безгрижните дни на детството. Щастието се състоеше в това, времето  да минава в забавни и интересни игри – сам или с приятели от сутрин до вечер. Всяко малко момиче и момче заслужава да порасне в обстановка изпълнена с много радост, научавайки все нови и нови неща. Днес лесно може да намерим качествени и креативни дървени играчки за деца, а те несъмнено са подходящи предвид дизайна и здравината, които предлагат.

Няколко предимства на дървените играчки за деца

Няма как да пропуснем това, че те са далеч по-екологични от пластмасовите им еквиваленти. Изработени от естествен материал, могат да се рециклират и се разграждат в природата. Това, че са толкова екосъобразни дава възможност на децата да се докоснат директно до природата от най-ранна възраст. В тяхното възпитание трябва да присъства любовта към естественото и натуралното. Доказано е, че дървените играчки за деца притежават набор от образователни качества. Пъзелите, строителните комплекти и миниатюрните конструктори им помагат да усвоят най-различни умения като – писане, смятане, логика, двигателни умения и комуникация. Освен всичко останало те са  извънредно полезни за концентрацията. Досега с естествената светлина и материал –  като дървото успокоява детския ум и благоприятстват малчуганите да се фокусират върху поставената задача. Красивите дървени играчки за деца несъмнено са изключително здрави и издръжливи. На колкото и изпитания да бъдат подложени от страна на малките палавници е невъзможно да бъдат счупени. Дори да се получи някоя дребна драскотина, пак могат да бъдат подарени на друго дете след време и използвани повторно. Тези модели също така са и напълно безопасни за подрастващите в сравнение с пластмасата и метала.Дървен пъзел

Дървени играчки за деца – няколко идеи с които ще изненадате всеки малчуган:

  • Дървен пъзел с дръжки динозаврите, Tooky toy – всички елементи са достатъчно големи и имат удобни дръжки. Играта развива координацията и двигателните умения на детето, а също и наблюдателността;
  • Етажни кубчета „Град“, Viga toys – под формата на игра детето ще се научи да подрежда вертикална конструкция;
  • Игра за броене и смятане с рингове, Tooky toy – стабилна дървена основа с девет нарастващи във височина на цилиндъра за нанизване на цветни рингове в девет различни цвята. Образователна игра, която ги запознава с цифрите и цветовете.

Дървените играчки за деца предлагат цял нов свят от игри и забавления. Те радват най-малките, образоват ги и в същото време им помагат да изградят добра и креативна комуникация със своите връстници и с родителите си.