Ретро фурна за вграждане – иновации с образ от 70- те години на миналия век

ретро фурна

Носталгията по ретро излъчването на интериора може да се превърне във фикс идея да създадете такава зона в новия си дом. Не говорим да избирате печка на дърва, на която да готвите. Днес съвременното оборудване на кухни е съсредоточено в създаването на дизайни, които максимално да подобрят облика на съответните зони и да ги направят наистина прекрасни, визуално комфортни и уютни. Днес ще представим категорията ретро фурна за вграждане от каталога на онлайн магазин Арена. Сигурно е трудно да си представите как една ретро фурна ще се превърне в технологично изпипана такава за вграждане. Но всъщност идеите, предложени от МебелиАрена наистина се впечатляващи и предизвикват онова интериорно приятно усещане, което търсим за оформянето на кухненската зона.

Ретро фурни – дизайнерско решение за кухнята

  • Визия;Фурна за вграждане
  • Облик;
  • Предразполагащия интериор.

Това са сред основните приоритети, които могат да ви мотивират да изберете определен електроуред. Вариациите, на които днес сме свидетели определено имат силата да разнообразят и раздвижат цялостната концепция в кухненската зона. Това, че е вградена не прави изцяло невидима фурната ни. Капака е елемента, който се оказва определящ за това да се впише в атмосферата уреда по най-подходящия начин.

Необятни са фурните за вграждане тип ретро като модели. Акцента тук е в по-заоблените форми, изпъкналите копчета, които именно придават онзи ретро облик. Разбира се, тези изделия обаче като функционалност не отстъпват по нищо на най-новите технически средства за приготвяне на храна, защото на вид те могат да изглеждат като идващи от миналото и от кухнята на нашите баби, но като практичност и изпълнение на задачите са особено иновативни.

Както при всеки друг дизайн фурна за вграждане така и при ретро вариантите е желателно да обърнете внимание на:

  • Размера и обема на работната площ;
  • Мултифункционалност – колкото повече функции, толкова по-бързо и лесно ще приготвяте ястия;
  • Спестяване на енергия. Всеки уред има енергиен клас, отбелязан със символа А. колкото повече плюсове има след буквата толкова по-добре. Това показва, че с ниски разходи използвате ретро фурната си за своите кулинарни произведения.