Варианти за термогръб за кухня

мдф гръб

Независимо от това, че изглежда не толкова главен компонент от кухненската мебелировка то се оказва, че термогърба има съществен принос за стайлинга на общата визия на обзавеждането в зоната за приготвяне на храна. Затова днес ще обърнем малко повече внимание на този компонент и ще надникнем в https://www.mebeliarena.bg/кухня/термогърбове-за-кухня, където ще установите огромните възможности, които стоят пред вас. А ремонта на това важно пространство изисква да сме взискателни с всеки детайл като безспорно това се отнася и до кухненския гръб.

Варианти в изтънчен дизайн

Преди години като термогръб за кухня, който ефективно предпазва стената от топлина и редица замърсявания се използваха фаянсови плочки. Но този метод на обличане на свободното пространство между долния и горния ред шкафове даваха повод помещението да изглежда като санитарно и някак се губеше очарованието на кухнята. С навлизането на новостите при материалите и съвременните концепции започнаха да се прилагат по-креативни и интересни варианти, с които кътчето за готвене стана доста по-приятно и привлекателно.

За изтънчения дизайн на кухнята днес можете да избирате измежду:

  • Класически изчистени дизайни термогърбове, изработени от термоустойчив МДФ. Надеждни и качествени решения с лесна поддръжка, а освен това и супер евтини цени;
  • Естествен камък. Супер красива ще бъде кухнята с този естествен материал, който да бъде успешно съчетан с избраната дизайнерска концепция;
  • Стъкло с принт. Доста наложена съвременна тенденция, която се приема добре заради гладкостта и лесната поддържка, ярките цветове и наситени изображения, които са защитени от здравото стъкло.

Избирайки някои от доказаните варианти си имате прекрасен интериор, който е впечатляващ и гарантиращ удобство при домакинстване в кухненската зона.

Запазете кухнята чиста

термогръбСъществената роля на гърба е в това да ви осигури много повече уют и възможност за поддържане на най-лесно замърсяваната зона в отлична хигиена. Така с наличието му не само, че стената между долния и горния ред ще бъде перфектно защитено, но и винаги при наличие на пръски ще можете да почистите с препарат.

Качествени и супер здрави са гамата от продукти, които се предлагат в каталога на виртуалната платформа Арена. С подбора на варианта, който най-добре ще допълни пространството имате на разположение шанса да постигнете така желания ефект. Естетика, комфорт и чистота можете да си осигурите с термогръб, който:

  • Да изберете според предпочитанията си за десен;
  • Да заложите на надежден материал;
  • Да се съобразите с размера на кухнята и да поръчате правилните пропорции.

Всичко това с един клик и без да се налага да излизате от дома си е гарантирано с продуктовата гама на онлайн магазин Арена.