Шкафче за обувки по твой вкус

Шкаф

Питате ли се кои са идеалните пропорции за шкаф за обувки, който ще използвате ежедневно в своя коридор? Наистина размерите, които е необходимо да изберем са от една от най-дискутираните теми по отношение на покупката на вариант, който да бъде оптимално адаптиращ се, приспособяващ се към пространството, с което разполагате в коридора. Изключително ефективен, модерен и практичен освен това е необходимо да бъде новото ни шкафче за обувки за коридор, което още повече затруднява нашите персонални критерии. Как да го изберем? Това е въпроса, чиито отговори ще търсим днес.

Как са определим размерите на шкафчето за обувки

Тъй като всеки един коридор се отличава със своята идентичност е нормално да се потърси такъв вариант за шкафче, който да бъде съобразен с някои основни акценти:Шкаф за обувки

  • На каква площ имаме възможност да разположим шкафчето за обувки в коридора;
  • Какъв да бъде вида на – вертикален или хоризонтален;
  • Какъв е оптималния брой обувки, които желаем да съхраняваме в шкафчето;
  • До каква стойност да бъде цената на коридорната мебел;
  • Какви са изискванията ни за материали, от които шкафа да бъде изработен.

Ето, че дори такава незначителна мебел като шкафчето за обувки изисква да се потърси идеален вариант, който да ни предостави максимално удобство и грижа за обувките и хармонията, която изискваме да създадем още на входа на своя дом. А до колко е трудно ще кажете вие. Нашата задача днес е да ви дадем кратки насоки за това кой е добрия размер за коридора в зависимост от неговата квадратура.

Така, че ако и вашия коридор е твърде тесен и малък, а имате да прибирате не малък брой чифтове обувки то не подценявайте ролята на вертикалните шкафчета, които се оказват доста добра алтернатива. За почитателите на обуването в седнало положение представяме хоризонтални със седалка, за които обаче ще се наложи да ползвате повече площ от коридора. Нито малък, нито голям трябва да бъде шкафа за да изглежда елегантно и перфектно адаптивно.